Total Pageviews

Friday, 28 September 2012

IBU , kakak dah masuk U ! :')

Assalamualaikumm ,

rasa macam dah lama sangat tak luahkan isi hati aku pada INCIK BLOG nii haa <3
macam-macam jadi yang aku nak ceritakan harini ..
nak start dari manee pun tatahu . haha . okay lah , kita mulakan dari mula . nak cerita pasal RESULT STPM aku yg tak bagus manapun .

hahh , RESULT STPM , lepas ni kalau gagal yang ini memang dah takde dah exam yang level tinggi lagi . haha. pagi tu , aku pegi CHULAN dengan sahabat aku , SYUK ! hehekk , punyalah SYUK tunggu aku kat medan gopeng tu then kitorang gerak g CHULAN naik teksi sesama . ni lah first time dalam hidup yang aku nak ambik RESULT ayah tak ikut . haha

sampai sekolah , tengokk semua memang muka serupa mandi kapur jee . PUCAT gila weyh ! haha . cuak kan kan ? yang mana tak ambik STPM tuu , korang takkan rasa CUAK yang paling CUAK dalam dunia macam yang kami rasa ni :D dahtuu pulak cikgu tak keluarkan RESULT awal , memang 1 Malaysia kena tunggu pukul 12 . tudiaaa bakhanggg memang lama lah hati aku ni DUP DAP !

dah pukul 12 ....  cikgu pun suruh la kami semua kumpul dalam DEWAN ASPURA .. cikgu cikgu bagi ucapan dulu ,then tiba lahh masa ambik RESULT sendiri :') perghh memang berzikir panjang la masing masing pun .waktu duduk depan miss Ng tu rasa nak terpelanting lutut ohh menggambarkan takut tu , haha.
bila miss Ng bukak slip and tunjuk kat aku , 3.09 . ALHAMDULILLAH . tu je yang mampu aku cakap !  syukurr sangat !

tengok tengok balik slip tuu , aikk , hairan aku bila BM 2 aku dapat A . haha . cikgu ZURAINI kan selalu cakap aku punya karangan macam jiwangg , mana penah aku dapat markah tinggi BM :'( hee ~ tilik tilik lagi slip aku tudiaaa PA aku B- . okay ! puas hati sangat sebab selama ni TAK PERNAH LULUS okayy ?
bagi adik adik junior yang tak cye , pegi tanya cikgu RAFIZA , memang kak SHIDA tak Pernah lulus PA :')

mula mula peluk cikgu ZURAINI , cikgu cakap "saya bangga awak A paper saya" ALHAMDULILLAH :')
cikguu , terima kasih tak jemu jemu ajar saya , berkat keikhlasan cikgu mencurah ilmu , kami dapat kejayaan yang kami tunggu . syukur pada ALLAH :d

pegi pulak jumpa cikgu rafiza , peluk lagii . haha . aku cakap kat cikgu , "cikgu , saya lulus PA " . itu je ungkapan yang mampu aku cakap , menangis ooooooo .cikgu cakap ni "Allah tahu berapa banyak usaha kita , sekarang dah nampak hasilnya , balik nnt shida kirim salam ibu ayah" :') sekali lagi , cikguu , terima kasih atas tunjuk ajar yang diberikan , terima kasih menghalalkan ilmu yang dicurah , terima kasih kerana redhakan segalanya , redha cikgu ialah punca kami berjaya :')

KAMI BANGGA JADI UPPER 6 2011 <3

 berkat segala ilmu yang diajar dan diterima oleh kami , Alhamdulillah , hari ini kami berjaya , bikan sahaja berjaya menjejakkan kaki di menara gading , malah duduk di dalam dewan kuliah , berjumpa pensyarah , melihat konvokesyen , tidur di hostel bagai apartment , berdiri teguh di depan UNIVERSITI kami . terima kasih IBU , terima kasih AYAH , terima kasih CIKGU :') kerana sentiasa mendoakan kejayaan kami !

jangan lupa kami hingga akhir hayat .. ingatlah , di CHULAN , kita telah dipandang serong , entah di mana silapnya , pentadbir macam dah cop muka kami kami ni semua anak murid yang jahat . argghh , macam macam dugaan kita dah lalui bersama , dicerca dan dihina , Alhamdulillah Allah maha KUASA . di mana kami sekarang menggambarkan yang kami tidak pernah berdendan tentang semua itu .

INSYAALLAH , jika ada rezeki kami , jika panjang umur kami , akan kami bawa SCROLL kami nanti untuk bergambar bersama semua yang pernah menyumbang untuk kejayaan kami ini :') aminn <3

-waterhandshidaa-

No comments:

Post a Comment

About Me

My photo
saye degil kadang kadang :)